28
nov.
07

M-am întors!

Am fost la Bucureşti la cursuri. M-am întors. Continuu să urăsc acest oraş! Traficul e incredibil. Stai în maşină şi aştepţi o minune dumnezeiască, să se elibereze câţiva metri de stradă în faţa ta. Şi aştepţi… Şi aştepţi… Şi te rogi să ajungi la timp unde ai treabă… Sau măcar cu o mică întârziere. Bucureştenii par resemnaţi cu starea de fapt. Pleacă mai devreme de acasă şi ajung mai târziu tot acasă. Şi asta e! Cred că ar trebui să ne găsim o altă Capitală. Asta pe care o avem e defectă. Şi nu pare prea posibilă repararea ei…

Zona de nord e un şantier. Aproape pe fiecare bucăţică de pământ se construieşte ceva. Peste tot sunt vile, sedii de firmă, grădiniţe particulare, complexuri rezidenţiale noi sau în curs de construcţie. O mare agitaţie şi o imensă aglomeraţie. Noroiul este peste tot. Iar toate străzile sunt pline de maşini!

Cursurile au fost foarte mişto. Am aflat atâtea lucruri, m-am deşteptat un pic. Acum mai rămâne partea cea mai grea: să le pun în practică. Am aflat cum să înjur oamenii într-un mod elegant şi profesional, cum să refuz astfel încât să nu supăr prea tare, cum să mă comport pentru a rezolva conflictele şi cum încearcă Toyota să creeze maşina perfect ecologică. Şi nişte bârfe din interior 🙂 .

Hotelul a fost foarte OK.  Trei stele pe deplin meritate! E în Otopeni, pe undeva pe lângă cimitir şi are şi site. Şi televiziune prin satelit în camere. Şi micul-dejun a fost destul de bun. Cina am luat-o la un restaurant din Otopeni numit La Dănuţ. Mâncarea a fost destul de bună. Am mâncat pui diavolo şi mi-a plăcut. Nu am plătit eu, aşa că nu ştiu cât a costat. La fel şi la hotel.

De mâine revin la muncă. Banzai!

Reclame

0 Responses to “M-am întors!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Gândeşte!

S-ar putea să-ţi placă...

Statistici

  • 125.035 vizite

Prieteni

Celeste Apartaments

Pensiunea Algino

Susţin

http://irrepressible.info/

http://www.victorkapra.ro/

tablog logo

Ia vezi:

tablog View Adrian Enache's profile on LinkedIn
noiembrie 2007
L M M J V S D
« oct.   dec. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: